Satine

Satine mikrosementti

microcement

MIKROSEMENTTI

Sementtipohjainen mikronisoitua kvartsia sisältävä laasti on kestävää, ei halkeile ja on hyvin kiinnittyvää. Se on helppoa työstää ja lujaa siihen kehitettyjen uusimman sukupolven hartsien ansiosta. Hartsit on valmistettu yksinoikeudella Satinelle. Materiaalin kokonaisvahvuus kaikkine kerroksineen on vain 2-4 mm.

Satine mikrosementti on vaihtoehto laatalle kosteissa tiloissa. Nämä sisustuslaastit soveltuvat lattia-, seinä- ja kattopinnoille. Pinta on helppo puhdistaa ja hoitaa. Satine mikrosementti laasteilla voidaan toteuttaa korkealuokkaisia ja kestäviä lattiapinnoituksia, jotka ovat saumattomia ja kynnyksettömiä. Soveltuu moderneihin koteihin, myymälöihin, ravintoloihin, gallerioihin sekä porraspinnoituksiin.

Satine sisustuslaastit mahdollistavat olemassa olevien pohjien pinnoituksen ( esim. vanhat laattapinnat ) ilman niiden poistoa. Tämä tekee projektien toteuttamisesta nopeata ja taloudellista. Siksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden uudistuksiin sekä yksityiskotien remontteihin, kun kohteessa asutaan remontin aikana.

SATINE STONE

Satine on espanjalainen rakennustarvikkeita valmistava vientiyritys. Satine valmistaa erilaisia rakennus- ja sisustuslaasteja, mikrosementtejä ja muita asiakkaille räätälöitäviä tuotteita. Tuotteet ovat CE-merkittyjä. Satinella on ISO 9001 sertifikaatti, jossa selostetaan laadunvalvontaan ja asiakastyytyväisyyden seurantaan liittyvät toimenpiteet. ISO 14001 –sertifikaatti puolestaan takaa, että tuotteet valmistetaan ympäristö huomioiden ja ihmisten terveyttä ja turvallisuutta kunnioittaen niin asennusvaiheessa kuin valmiina pinnoitteina.