Keittiön välitilat

Keittiön välitilat
Keittiön välitilat

Rivedil Marmorino

Marmorino on mattapintainen kalkkilaasti. Suosituimpia materiaalejamme välitiloihin. Tämä tuote asennetaan lastalla kahdella kerroksella ja välitiloissa suojataan vahalla. Kokonaisvahvuus materiaalilla on noin 2 mm. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Sinfonia

Sinfonia on helmiässtucco, joka asennetaan lastalla. Materiaali on mattapintainen, kun siihen ei osu valo. Valossa pinta hohtaa aavistuksen hopeisena. Keittiön välitiloissa pinta suojataan Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Rouge

Rouge on ruostemainen erikoismaali. Tämä materiaali on sileäpintainen maalituote, jossa on pigmenttipiskoja sekä hopean tai kullan hohde.  Keittiön välitiloissa pinta suojataan Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tästä tarkemmin.

Rivedil Oxyda

Oxyda on ns. kuivantilan mikrosementti, joka voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle suoraan. Materiaali levitetään useampana kerroksena lastalla ja suojataan Epoxilla. Tutustu tästä tarkemmin.

 Satine mikrosementti

Satine mikrosementti on laastituote, joka asennetaan useana kerroksena lastalla. Voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle suoraan. Pinta viimeistellään lakalla. Tutustu tästä tarkemmin.