WC-tilat ilman suihkua

WC-tilat ilman suihkua voidaan pinnoittaa seuraavilla tuotteilla:
wc-tilat

Rivedil Sinfonia

Sinfonia on helmiässtucco, joka asennetaan lastalla. Materiaali on mattapintainen, kun siihen ei osu valo. Valossa pinta hohtaa aavistuksen hopeisena. WC-tilassa pinta suojataan Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Sahara

Sahara on hiekkapintainen koristemaali, jossa on metallin hohde. Tämä materiaali on helppo levittää siveltimellä ristikkäisin vedoin. Pinnasta tulee eloisa ja hohteinen. WC-tilassa pinta voidaan lisäksi suojata Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Marmorino

Marmorino on mattapintainen kalkkilaasti. Suosituimpia materiaalejamme välitiloihin. Tämä tuote asennetaan lastalla kahdella kerroksella ja WC-tilassa suojataan vahalla. Kokonaisvahvuus materiaalilla on noin 2 mm. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Oxyda

Oxyda on ns. kuivantilan mikrosementti, joka voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle. Se levitetään useampana kerroksena lastalla ja suojataan Epoxilla. Soveltuu myös WC-tilan lattiapinnalle. Tutustu tästä tarkemmin.

Satine mikrosementti

Satine mikrosementti on laastituote, joka asennetaan useana kerroksena lastalla. Voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle. Pinta viimeistellään lakalla. Soveltuu myös WC-tilan lattiapinnalle. Tutustu tästä tarkemmin.