Decos Oy

16.DECOS_Kylppari_KK1_pysty_1

DECOS OY – SISUSTUSPINTOJEN ERIKOISLIIKE

Decos Oy on Suomen vanhin sisustuslaasteihin ja erikoismaaleihin erikoistunut maahantuontiyritys.Tuotevalikoimamme koostuu aidoista ja laadukkaista materiaaleista. Halusit sitten teollisuushenkistä betonipintaa tai ylellisiä koristepintoja, meiltä varmasti löydät mieleisesi. Decos Oy:n valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon kaikkiin kodin sisäpintoihin lattioista kattoon.

Valikoimassamme on kolme erilaista tuoteperhettä.
Tierrafino-tuotteet, jotka ovat puhtaita luonnontuotteita ja värimaailmaltaan rauhallisia luonnonvärisävyjä. Erityisen sopivia allergisille henkilöille.
Rivedil-tuotteet, jotka ovat perinteisiä, laadukkaita italialaisia koristemaaleja ja sisustuslaasteja. Näistä tuotteista löytyy myös vahvoja värisävyjä sekä paljon kiiltoa ja kimalletta. Lisäksi myös perinteiset kalkkilaastit- ja maalit.
Deco -Cire on mikrosementtituotesarja, joka soveltuu myös märkätiloihin. Täydellinen tuotesarja laadukkaalta valmistajalta.

Korona viruksen vuoksi pyrimme järjestämään kaikkialle Suomea kotiin kuljetuksen tarvittaessa. Voit siis tilata tuotteet jälleenmyyjältämme tai info@decos.fi ja järjestämme kuljetuksen kotiisi. Värisävyistä ja teknisistä asioista annamme neuvoja puhelimitse sekä sähköpostilla. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!