Uutiset

Maalauskoulu: Luonnonmukaiset kalkkimaalit ja savilaastit

jauheMaalauskoulu III: Luonnonmukaiset kalkkimaalit ja savilaasti
HUOM: Nyt myös SUNNUNTAINA 5.8. !!
Suuren kysynnän vuoksi Maalauskouluja järjestetään kaksi – ensimmäinen la 4.8. ja toinen su 5.8. – vielä mahtuu muutama mukaan!!
Kokopäiväisen intensiivikurssin teemana ovat Tierrafinon aidot ja ekologiset savimaalit- ja laastit sekä luonnonmukaiset kalkkimaalit seinäpinnoille. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat myrkyttömiä, vesiohenteisia ja käyttäjäystävällisiä. Koulutus soveltuu kaikille, aiempaa maalauskokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan luonnonmukaisiin maaleihin ja laasteihin – saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen jokaisen tuotteen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista pintaa. Saat mukaasi tekemäsi pintamallit (6 kpl) sekä laadukkaan & kattavan erikoismaalausvälinepaketin, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin myös koulutuksen jälkeen. Opetus tapahtuu pienryhmässä sisutusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonja Hukkasella on takanaan yli 25 vuoden kokemus vaativista erikoismaalaustöistä.
Koulutuspaikka: Harmonia Design Oy:n tiloissa  Käpyläntie 4, Helsinki. Koulutus sopii kaikille: Aiempaa kokemusta tai osallistumista aiemmille kursseille ei edellytetä – kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Maalauskoulun hinta: 300 e/hlö (hinta sis. alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyvät värikartta-esitteet sekä tuotetiedot ja maalausohjeet kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista. + Päivään sisältyy myös kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot: Lähetä omat yhteystietosi (nimi,osoite ja puh) sähköpostitse: sonja.ikonen@harmoniadesig.fi, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat oman paikkasi kurssille.
PS. Ilmoita kumpi päivä (la 4.8. vai su 5.8.) sopii sinulle paremmin.