Deco-Ciré

Mikrosementti

microcement

MIKROSEMENTTI

Deco-Ciré mikrosementti on vaihtoehto laatalle kosteissa tiloissa. Nämä sisustuslaastit soveltuvat lattia-, seinä- ja kattopinnoille. Pinta on helppo puhdistaa ja hoitaa. Deco-Ciré sisustuslaasteilla voidaan toteuttaa korkealuokkaisia ja kestäviä lattiapinnoituksia, jotka ovat saumattomia ja kynnyksettömiä. Soveltuu moderneihin koteihin, myymälöihin, ravintoloihin, gallerioihin sekä porraspinnoituksiin.

Deco-Ciré mikrosementit mahdollistavat olemassa olevien pohjien pinnoituksen ( esim. vanhat laattapinnat ) ilman niiden poistoa. Tämä tekee projektien toteuttamisesta nopeata ja taloudellista. Siksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden uudistuksiin sekä yksityiskotien remontteihin, kun kohteessa asutaan remontin aikana.

Pastamainen käyttövalmis laasti seinä- tai lattiapinnoille. Sen erityinen koostumus takaa esteettisesti täydellisen ja tasaisen lopputuloksen. Materiaalia on saatavilla vaalean harmaana sekä valkoisena. Lisäksi materiaali voidaan sävyttää Berlingin värijärjestelmän mukaisiin upeisiin sävyihin. Materiaali voidaan asentaa lattia- ja seinäpinnoille, portaisiin, kylpyhuoneisiin ja sillä voidaan pinnoittaa myös huonekaluja ja pöytäpintoja. Ulko- ja sisäkäyttöön, asennusohjeen mukaisesti.

BERLING

BERLING S.A (est.1983) on kreikkalainen maalitehdas.
Yritys toimii pääasiassa maalien ja lakkojen tuotannossa ja jakelussa.
Berling on hankkinut ajan mittaan merkittäviä eurooppalaisia ja kreikkalaisia sertifikaatteja laajaan tuotevalikoimaansa sekä innovatiivisista maalipakkauksistaan. Yksi tärkeistä virstanpylväistä oli huhtikuussa 1998, jolloin se sai ensimmäistä kertaa Kreikassa Euroopan ympäristömerkkipalkinnon tuotteesta “Petite”.

Berling on myös Tikkurila OY: n (molemmat koriste-maaleja ja pinnoitteita) ja J.Colors SPA: n yksinomainen edustaja ja jakelija Italiasta.