Uutiset

Rivedil -tuotteiden maalauskoulu

Sisustuskoulu Harmonia on aloittanut tänä keväänä maalauskoulut Rivedil -tuotteilla. Seuraava koulutus 10.6. Katso lisätietoja alta:

Maalauskoulu II: Rivedil erikoismaalit & laastit 
su 10.6. klo 9.30 – 17.30.
Erikoismaalauksen koko päivän intensiivikurssi sopii kaikille maalaamisesta kiinnostuneille, aiempaa maalauskokemusta ei tarvita. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat näyttäviä tekniikoita, jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia työstää. Kurssilla tutustutaan Rivedilin tuotteisiin ja harjoitellaan erilaisten pintojen toteutusta käytännössä. Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja -laastien valmistajista. Kokoelman korkeatasoisilla sisustuslaasteilla ja -maaleilla on jokaisella oma luonteensa. Tuotteet soveltuvat yksityiskoteihin sekä julkisiin tiloihin. Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä, mattapintaisia tai metallin hohtoisia. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Kurssilla saat laadukkaan ja kattavan erikoismaalausvälinepaketin, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.
Erikoismaalauskurssin hinta: 300 e / hlö (sis. alv 24%), hinta sis erikoismaalausvälinepaketin, oppaat/esitteet ja värikartat käytetyistä tuotteista. Huom. Jos osallistut kahteen tai Maalauskouluun (Mako I / Mako II / Mako III) saat 100 euron hyvityksen yhteishinnasta, jolloin hinta on 250 e/Maalauskoulu).
Koulutuspaikka: Sisustuskoulu Harmonia, Käpyläntie 4, Helsinki.
Lisätiedot: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi