Keittiön välitilat

Nämä ovat suosituimpia esimerkkejä keittiön välitiloissa käytettävistä materiaaleista. Monet muutkin erityisesti Rivedil sarjan sileä pintaiset materiaalit soveltuvat välitilakäyttöön suoja-aineella suojattuna. Kysy lisää tai pyydä tarjous tästä.

Marmorino 1

Rivedil Marmorino

Marmorino on mattapintainen kalkkilaasti. Suosituimpia materiaalejamme välitiloihin. Tämä tuote asennetaan lastalla kahdella kerroksella ja välitiloissa suojataan lakalla. Kokonaisvahvuus materiaalilla on noin 2 mm. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Sinfonia

Sinfonia on helmiässtucco, joka asennetaan lastalla. Materiaali on mattapintainen, kun siihen ei osu valo. Valossa pinta hohtaa aavistuksen hopeisena. Keittiön välitiloissa pinta suojataan suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Oxyda 

Sinfoniia Silver

Oxyda on ns. kuivantilan mikrosementti, joka voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle suoraan. Materiaali levitetään useampana kerroksena lastalla ja suojataan Epoxilla. Tutustu tästä tarkemmin.

 Deco Cire mikrosementti

Deco Cire mikrosementti on käyttövalmis laastituote, joka asennetaan  lastalla. Voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle. Pinta viimeistellään lakalla. Tutustu tästä tarkemmin.