Takkapinnat

Jos takkapinta ei kuumene esim. sisustustakat, voidaan niiden pinnoittamiseen käyttää mitä tahansa sisustusmaalia tai -laasti. Kuumeneville takkapinnoille suosittelemme alla olevia materiaaleja. Kysy lisää tai pyydä tarjous tästä. 

T-paint 11Tierrafino T-paint

T-paint on tekstuurimaalituote, joka on savipohjainen. Materiaali kestää hyvin kuumenevissa pinnoissa. T-paint tekstuurimaalilla myös helppo uudistaa vanha tiilitakka. Pinnaltaan T-paint on aina karkea ja rosoinen. Levitys telalla tai siveltimellä. Voidaan lisätä tehosteita, kuten helmiäistä ja olkea. Tutustu tästä tarkemmin.

Tierrafino Duro

Duro on savipohjainen sisustuslaasti, joka soveltuu myös kuumeneville pinnoille. Duro asennetaan lastalla. Pinnasta voidaan tehdä sileä, hiekkamainen tai teollisesti epätasainen. Voidaan lisätä tehosteita, kuten helmiäistä ja olkea. Tutustu tästä tarkemmin.

Rivedil Marmorino

Marmorino on kalkkipohjainen sisustuslaasti. Materiaali asennetaan lastalla kahdella kerroksella. Se on pinnaltaan sileä, mutta eloisa johtuen värisävyjen vaihtelusta. Jos pinta ei kuumene yli 50 asteen, voidaan suojata vahalla puhdistamisen helpottamiseksi. Tutustu tästä tarkemmin.