WC-tilat ilman suihkua

WC-tilat ilman suihkua voidaan pinnoittaa mm. seuraavilla tuotteilla. Kysy lisää tai pyydä tarjous tästä.

listro 7Rivedil Sinfonia

Sinfonia on helmiässtucco, joka asennetaan lastalla. Materiaali on mattapintainen, kun siihen ei osu valo. Valossa pinta hohtaa aavistuksen hopeisena. WC-tilassa pinta suojataan Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Sahara

Sahara on hiekkapintainen koristemaali, jossa on metallin hohde. Tämä materiaali on helppo levittää siveltimellä ristikkäisin vedoin. Pinnasta tulee eloisa ja hohteinen. WC-tilassa pinta voidaan lisäksi suojata Hydro Finish Opaco suoja-aineella. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Marmorino

Marmorino on mattapintainen kalkkilaasti. Suosituimpia materiaalejamme välitiloihin. Tämä tuote asennetaan lastalla kahdella kerroksella ja WC-tilassa suojataan vahalla. Kokonaisvahvuus materiaalilla on noin 2 mm. Tutustu tarkemmin tästä.

Rivedil Oxyda

Oxyda on ns. kuivantilan mikrosementti, joka voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle. Se levitetään useampana kerroksena lastalla ja suojataan Epoxilla. Soveltuu myös WC-tilan  lattiapinnalle. Tutustu tästä tarkemmin.

Deco-Cire  mikrosementti

Deco-Cire mikrosementti on käyttövalmis laastituote, joka asennetaan useana kerroksena lastalla. Voidaan asentaa myös vanhan laatan päälle. Pinta viimeistellään lakalla. Soveltuu myös WC-tilan lattiapinnalle. Tutustu tästä tarkemmin.